Het geheim achter succesvolle samenwerkingsverbanden

Het geheim achter succesvolle samenwerkingsverbanden
Download cover
Download mediakit


€ 32,50

Samenwerken tussen en binnen organisaties wordt steeds belangrijker, het is de kern om succesvol te zijn en te blijven. Laat daarom niets aan het toeval over: een strategische samenwerking verdient een professioneel samenwerkingsverband.

Hoe zorg je ervoor dat de communicatie goed verloopt, dat alle mensen meedoen, dat werkprocessen aansluiten, successen gevierd worden en dat organisatieculturen elkaar niet in de weg zitten? Je hebt geen keuze: wie wil profiteren van alle voordelen die een samenwerkingsverband biedt, moet investeren in en leren van de mensen die de samenwerking moeten waarmaken. Mensen zijn de smaakmakers. Alleen met hun inzet lukt het om de meerwaarde van een samenwerkingsverband te realiseren.

Dit boek bevat een unieke methode waarmee je een samenwerkingsverband snel en professioneel kunt verkennen, inrichten en operationaliseren. Tevens geeft het boek antwoord op hoe je een samenwerkingsverband fit en krachtig houdt. Tientallen praktijkvoorbeelden en heldere illustraties maken dit boek toegankelijk en prettig om te lezen.

Specificaties

Recensies

Samenwerking ook bij gemeenten onder druk in coronatijd

Nu er door Covid-19 minder persoonlijk contact is tussen mensen staat de samenwerking bij gemeenten onder druk. ‘Wees alert, want juist nu tijd investeren in samenwerkingsverbanden is belangrijker dan ooit voor het succes van je organisatie,’ zegt samenwerkingsspecialist Mirjam van Drimmelen, auteur van Het geheim achter succesvolle samenwerkingsverbanden.