Samen werken op afstand

Samen werken op afstand
Download cover
Download mediakit


€ 37,50

Een praktische gids boordevol cases, inclusief toegang tot een online platform waar je gebruik kunt maken van handige stappenplannen, modellen en invuloefeningen.

Hybride werken begint met een visie op hoe je jouw organisatie wendbaar inricht, nu en in de toekomst. Echt wendbaar werken draait niet om een werkplek of tools. De aard van het werk, wanneer en hoe er wordt samengewerkt en het welzijn van de medewerkers staan centraal. Kortom, dit vraagt (digitale) vaardigheden, ander gedrag en nieuwe competenties van medewerkers en leidinggevenden. Veranderingen die alleen mogelijk zijn als ook hr, ICT en huisvesting mee bewegen. Maar waar begin je?

In dit boek lees je alles wat je moet weten om er een succes van te maken.

Gonny Vink is oprichter en chief happiness officer van work21 en auteur van Leidinggeven op afstand. Bas Krikke is adviseur bij work21, bedenker en ­uitvoerder van veranderstrategieën die hout snijden. Samen met hun collega’s schudden ze organisaties, teams en leidinggevenden wakker met de mogelijkheden van nieuwe technologie om in te spelen op de uitdagingen van de huidige tijd.

Specificaties

Recensies

Verhelderend boek

Een verhelderend boek over hybride werken en het wendbaar inrichten van de organisatie. Hierbij staan de aard van het werk, wanneer er wordt samengewerkt en het welzijn van de medewerkers centraal. Dit vraagt digitale vaardigheden, ander gedrag en nieuwe competenties. Daarvoor moeten HR, ICT en huisvesting meebewegen. Met praktische tips en voorbeelden. Helder en begrijpelijk geschreven. Met illustraties. Gonny Vink is oprichter en chief happiness officer van work21 en auteur van 'Leidinggeven op afstand'. Bas Krikke is adviseur bij work21, bedenker en uitvoerder van veranderstrategieën. 

  • NBD / Biblion

Vlot geschreven

Voor niet-facilitaire leidinggevenden biedt het boek een vlot geschreven oriëntatie op wat hybride werken betekent voor medewerkers en leiderschap.

Gesprek met Gonny en Remco

Luister naar het gesprek dat Emke Daniëls voert met Gonny Vink en Remco Kramer.

Podcast Samenwerken op afstand

Luister hier naar de podcast met Gonny Vink.