Zwaar weer ondernemen

Zwaar weer ondernemen
Download cover
Download mediakit


€ 23,50

Als het even tegenzit, heeft het geen zin om te klagen en mooi weer te spelen. Het enige wat werkt, is in actie komen. Dan heb je wel een goed plan nodig.

In Zwaar weer ondernemen lees je wat je kunt doen als klanten wegblijven, de rekeningen zich opstapelen en je het gevoel hebt er alleen voor te staan. Het bevat een doortimmerd turnaroundplan waarmee je een nieuwe koers kunt inslaan, vertrouwen creëert bij de bank en verlies ombuigt in winst.

Geef niet op. Elk jaar komen tienduizenden bedrijven in de problemen door persoonlijke, economische of technologische omstandigheden. Jij kunt ervoor zorgen dat je het overleeft. Profiteer van alle praktische tips, inzichten uit de wetenschap en adviezen van vele experts in dit boek.

Kom in actie en verdubbel je kans op een succesvolle turnaround.

Jan Adriaanse is hoogleraar turnaroundmanagement aan de Universiteit Leiden en partner bij BFI. Erik in ‘t Groen is herstructureringsexpert bij PwC. Dankzij hun kennis van turnaroundmanagement en jarenlange ervaring met het begeleiden van ondernemers in zwaar weer kunnen de auteurs praktische adviezen geven voor ondernemers.

Specificaties

Recensies

Vier sterren van Giovanna

De oorzaken voor zwaar weer komen aanbod, wat een turnaround inhoudt en hoe je die maakt aan de hand van een turnaround plan. En er wordt uitgebreid besproken hoe je het aanpakt met de bank, eventuele zakenpartners, personeel of investeerders. Kortom een compleet boek om van een bedrijf in zwaar weer, weer een succesvolle onderneming te maken. Beslist een overlevingsgids.

Makkelijk leesbaar

Positief verhaal over een lastig proces, herkenbaar voor elke ondernemer, geeft inzicht en daarmee uitzicht naar een werkbare toekomst. Bovendien makkelijk leesbaar en geeft goed advies over communicatie, bank, bedrijf en medewerkers.

De zachte kant van faillissement

Denise Hulst bespreekt Zwaar weer ondernemen bij Golfbrekerradio. 

Kom in actie

‘Organisaties wachten te lang met maatregelen in deze coronacrisis,’ zeggen de auteurs van het boek Zwaar weer ondernemen. Ze verwachten dat het aantal faillissementen explosief zal stijgen als organisaties niet snel actie ondernemen.