Zet je zaak op de kaart in 60minuten (e-book)

Zet je zaak op de kaart in 60 minuten
Download cover


€ 12,50

Wil je meer klanten aantrekken en zijn mensen uit jouw stad of dorp je belangrijkste doelgroep? In dit boek lees je hoe je als lokale ondernemer je zaak of organisatie online op de kaart kunt zetten.

Elja Daae is zelfstandig marketingadviseur, spreker, blogger en auteur. Ze is gespecialiseerd in (online) business development en social media marketing. Ze werkt onder andere voor Frankwatching. In deze serie schreef ze ook het boek ‘Bloggen als een pro’.
 
Weinig tijd, maar veel ambities? Informeer jezelf snel en grondig met de boeken in de serie ‘Digitale trends en tools in 60 minuten’. De serie is een initiatief van Uitgeverij Haystack in samenwerking met Frankwatching.com, het toonaangevende platform over online trends, tips & tricks.

Specificaties

Recensies

Zet je zaak op de kaart in 60 minuten

Wil je meer klanten aantrekken en zijn mensen uit jouw stad of dorp je belangrijkste doelgroep? In dit boek lees je hoe je je zaak of organisatie online op de kaart zet. In dit praktische boek dat je binnen 60 minuten uitleest, geeft Elja Daae handige tips en adviezen!

Overal aan gedacht

Het bijzondere aan dit boekje is, dat als je denkt dat je een vraag hebt of een suggestie om het boekje te verbeteren, dit binnen no time niet meer relevant is. De schrijfster heeft namelijk (bijna) overal aan gedacht.

Geen geklets en geneuzel

‘Niet lullen maar poetsen’, dat typeert lokale ondernemers. Ze hebben vaak een praktische insteek en geen tijd voor geklets en geneuzel. Ze willen namelijk nieuwe klanten winnen en geld verdienen. Naar mijn mening is dit boekje uitermate geschikt voor die doelgroep.

Vol praktische tips

'Wat staat er allemaal in? Zaken die in een social media strategie thuishoren. Bijvoorbeeld: doelgroepen. Voor wie doe je het? En dan filtert ze door. Welke trefwoorden gebruikt je doelgroep om je te vinden. Het belang hiervan is enorm. Daarnaast adviseert ze om je website te professionaliseren en te zorgen dat jouw web-adres ook op andere sites terechtkomt. Dit heb je voor een groot deel zelf in de hand. Alleen dit hoofdstuk staat al vol praktische tips...'.

Bedrijf starten: zet je zaak op de kaart

'Wil  je meer tips over online beter vindbaar worden? Lees dan het boekje Zet je zaak op de kaart, geschreven door Elja Daae.'

Een must voor ondernemers

Zelfs de meest dunne boekjes liggen bij mij soms ongelezen in de kast. Maar dit boekje is zo praktisch dat je echt in een handomdraai 20 punten uitvoert waarmee je bedrijf ineens in beeld komt: in zoekmachines, in de publiciteit, bij je doelgroep. Heel handig om op ideeën te komen, maar vooral handig om eerst even die acties uit te voeren. Kleine investering, veel profijt. Een aantal van mijn klanten waren er erg blij mee!'

Vol tools en tips

'Volg de checklist uit het laatste hoofdstuk en niets houdt je meer tegen!!'

Online profileren

'In acht overzichtelijke hoofdstukken krijg je een uitgebreid stappenplan om je online marketing op orde te krijgen. Naast Google Plus en Google Maps bespreekt Elja ook de noodzaak om aanwezig te zijn op andere social media, van Pinterest tot Instagram en van Twitter tot Facebook. Ze legt niet uit hoe de platforms werken, dat vind ik winst. Daar zijn namelijk andere boeken voor. Het boek eindigt met een checklist met twintig dingen die je direct kunt doen om je online vindbaarheid te verbeteren. Enkele tips: geef je op bij Google Mijn bedrijf, koop een smartphone, zorg voor een e-mailhandtekening (staat op mijn to-dolijst) en blog on!
Zet je zaak op de kaart is een handig boekje voor iedereen die aan de slag wil met zichzelf online profileren.'

Eerst lezen en dan...

'Een van de redenen, waarom het zo lang duurde eer ik mijn review geschreven heb, is dat ik ondertussen mijn werk-site ernaast open had staan, Niet doen dus. Eerst gewoon lezen en dan ... aktie!!'

De dingen die bijna iedereen vergeet...

'Geen webbouwer, tekstschrijver of reclamebureau zal je erop wijzen, maar er zijn dus wel degelijk heel veel kleine dingen waarmee je zelf als ondernemer je zaak beter op de kaart kunt zetten. Handige tips om beter vindbaar te worden voor je doelgroep, online en in real life. Zelfs als je alleen de actielijst achterin het boekje uitvoert, zul je hier profijt van hebben. Aanrader!'

  • Review van M.E. Groot Antink over zet je zaak op de kaart

To-the-point

'Zet je zaak op de kaart is een lekker compact en to-the-point boekje, met voorbeelden uit te praktijk. Hiermee kun je heel eenvoudig zélf de zichtbaarheid en vindbaarheid van je bedrijf vergroten, zonder dat het je meteen handen vol geld kost. De enige investering die het vergt is tijd. Maar als je daarmee je resultaat vergroot, is het die investering zeker waard!'

Zet je zaak op de kaart

'Dit boek is niet alleen Nice to Have. Ik vind het Great to Have.'

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven Kies nieuwsbrief