Met Van Manen naar een open cultuur

Met Van Manen naar een open cultuur

 • Met de code-Van Manen wordt van beursbedrijven meer transparantie geëist. Is dit een voorbode van meer openheid in het hele bedrijfsleven?

  Lees wat de code-Van Manen inhoudt en wat deze kan betekenen voor een cultuur van openheid en aanspreekbaarheid. Wat kunnen bestuurders doen om zo'n cultuur te bevorderen, en wat kunt u eraan bijdragen?

  Peter van Lonkhuyzen is als auteur en journalist gespecialiseerd in de cultuur van management en organisatie. Hij is de auteur van de boeken 'Tegenspraak' en 'Taboe: macht'. 

Nooit meer solliciteren - Het werkboek

Nooit meer solliciteren - Het werkboek

 • Stop met solliciteren op vacatures. Bedenk liever wat je droombaan is en ga zelf op zoek naar de ideale werkgever. Gebruik dit handige werkboek om jezelf voor te bereiden op je nieuwe baan! 

Promoot je eigen managementboek in 15 stappen

Promoot je eigen managementboek in 15 stappen

 • Het schrijven van een boek is maar de helft van het werk. Als je wilt dat je boek ook gelezen wordt, moet je er hard aan trekken om aandacht te krijgen. Een goede uitgeverij kan veel bete-kenen voor de promotie van je boek, maar als auteur speel jij de hoofdrol.

  Wat kun je doen om belangstelling voor je boek te genereren? Lees het in dit handige stappenplan van Uitgeverij Haystack. 

Schrijf je eigen managementboek in 15 stappen

Schrijf je eigen managementboek in 15 stappen

 • Sociale media, lezingen, interviews, visitekaartjes: er zijn ontelbare manieren om jezelf als professional op de kaart te zetten. Maar er gaat niets boven een managementboek. Een managementboek opent deuren, je wordt plotseling gezien als een autoriteit. En terecht, anders was het niet gelukt om een boek te schrijven.

   

  Maar, hoe doe je dat, een managementboek schrijven en uitgeven? Ontdek het in dit praktische stappenplan van Uitgeverij Haystack. 

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven Kies nieuwsbrief