Denken als Jeff Bezos

Denken als Jeff Bezos


€ 15,00

Jeff Bezos wilde ook profiteren van de explosieve groei van internet en maakte een lijst met twintig kansrijke producten. Hij koos voor boeken en richtte Amazon op, wat al snel de grootste winkel ter wereld werd. Wat kunnen we leren van deze miljardair?

Peter van Lonkhuyzen verdiepte zich in de geboren ondernemer, een zuinige workaholic die niet bang is voor risico's en consequent zijn zakelijke principes doorvoort. Een strenge, soms humeurige baas, maar ook een vrijzinnige manager die een hekel heeft aan regels.

Hoe doen ze dat toch, de zakelijke genieën over wie we het ene na het andere succes horen? Lees het in de serie Topondernemers, waarin de successen (en de mislukkingen) van bekende Nederlandse en buitenlandse ondernemers worden ontrafeld.

SpecificatiesRecensies

Waarom Jeff Bezos 100 miljard heeft (en wij niet)

Met Amazon is de prikkelende figuur van Jeff Bezos, de oprichter en CEO van het bedrijf, hier ook nog steeds een onbekende grootheid. We weten dat de man Bill Gates voorbij is gegaan op de lijst van rijkste mensen en dat hij met zijn ruim 100 miljard dollar inmiddels de meest vermogende man is die ooit heeft bestaan. Maar er is méér opmerkelijks te vertellen over Jeff Bezos. Artikel van Peter van Lonkhuyzen.

Dit kun je leren van Jeff Bezos

De afgelopen maanden groeide Jeff Bezos uit tot de rijkste man en ‘zijn’ Amazon tot het waardevolste merk ter wereld. Wat is het geheim van de oprichter en CEO van de Amerikaanse webwinkel? Vijf lessen van Bezos. Artikel van Peter van Lonkhuyzen.

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven Kies nieuwsbrief