Dress to impress

Dress to impress


€ 21,50

Als je hoge hakken draagt of een korte rok, dan gaat al snel de roddel dat je daar je positie aan te danken hebt. Maar als je kiest voor een mantelpakje en bescheiden schoenen is het ook niet goed. Wat moet je dragen als je er gewoon goed uit wilt zien én serieus genomen wilt worden om je kwaliteiten?

Topstylist Bastiaan van Schaik geeft je in Dress to impress praktische tips voor het kiezen van kleding om te dragen op kantoor. Dankzij 25 jaar ervaring met zakelijke styling weet Bastiaan als geen ander hoe je met enkele simpele regels en aanpassingen in je huidige garderobe veel succesvoller kunt worden op je werk.

Bastiaan van Schaik is een van Nederlands bekendste stylisten. Hij bepaalde het gezicht van modetijdschriften en werd op tv bekend van Hollands Next Topmodel, RTL Boulevard en Shownieuws. Bastiaan heeft veel BN'ers geadviseerd, waaronder succesvolle zakenvrouwen. Hij is sinds 2016 verantwoordelijk voor Libelle.nl en Libelle TV.

Specificaties

Recensies

Inspirerend

Dress to impress - 'Met kleine anekdotes bij de hoofdstukken toont Van Schaik ook een kijkje in zijn wereld. Het boek is op een vlotte, informatieve en uitnodigende manier geschreven waardoor je als lezer geïnspireerd raakt om te beginnen aan het omtoveren van je garderobe.'

Goede tips

'Het zijn goeie tips naar aanleiding van eerlijke verhalen uit zijn eigen praktijk. Mooie inspiratie' 

Kwaliteit

'Ik ben zeer tevreden over dit artikel. Wat ik vooral goed vind: Goede kwaliteit, Voordelige koop, Duurzaam'

Mooie kleurrijke titelpagina’s en uitgelichte quotes

'Ook al ben ik geen powervrouw, ik was wel heel erg nieuwsgierig naar dit boek van Bastiaan van Schaik wat er zo ontzettend luxe uitziet. Vanbinnen bleek het ook al zo mooi! Er zitten maar liefst vijf leeslintjes in om voor jezelf aan te geven waar de meest inspirerende stukken staan. En de vormgeving is heel aantrekkelijk; mooie kleurrijke titelpagina’s en uitgelichte quotes.'

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven Kies nieuwsbrief