Het grote stageboek voor werkgevers

Het grote stageboek voor werkgevers


€ 29,50

Je zoekt een stagiaire, maar waar vind je deze? Hoe kom je erachter of de student die zich aanmeldt enthousiast en capabel is? En hoe voorkom je dat de begeleiding een dagtaak wordt? Dit boek geeft de antwoorden op alle vragen over stages en stagiaires.

Werken met stagiaires is de beste manier om jong talent te werven. Maar veel organisaties benutten niet alle kansen om studenten succesvol in te zetten. Het grote stageboek voor werkgevers laat zien hoe je interessanter wordt voor studenten en ze beter begeleid. Het boek beschrijft alle stappen van het stageproces, met veel praktische voorbeelden en stappenplannen. Download gratis de belangrijkste checklists uit het boek.

Maarten Brand is stage-expert en oprichter en projectleider van Stagebureau Connectie. Hij adviseert en traint werkgevers en opleidingen om ervoor te zorgen dat elke stage een succes is voor stagiaire en werkgever.

Specificaties

  • Titel: Het grote stageboek voor werkgevers
  • Ondertitel: Alles over het vinden en binden van talent
  • Uitgeverij: Uitgeverij Haystack
  • ISBN: 9789461262950
  • Auteur: Maarten Brand
  • Omvang boek: 264 pagina'sRecensies

Veel stagiaires nauwelijks begeleid

"Een stage is enorm belangrijk: het is vaak de eerste kennismaking met het werkveld. De invloed hiervan op een student is groot, want het kan een verschrikkelijke of juist geweldige en leerzame ervaring zijn", zegt stagemakelaar Maarten Brand tegen Editie NL.

Omdat stages zo belangrijk zijn heb ik het Het grote stageboek voor werkgevers geschreven, met veel praktische voorbeelden en stageplannen voor werkgevers. "Een boek speciaal voor werkgevers bestond nog niet, terwijl ik juist veel vragen krijg van bedrijven over hoe zij nou op een goede manier een stagiair moeten begeleiden", zegt Brand.

 

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven Kies nieuwsbrief