Maak je naam onvergetelijk

Maak je naam onvergetelijk


€ 17,50

Met een pakkende naam creëer je onvergetelijke bedrijven en merken. Maar hoe bedenk je zo'n naam?

In dit boek deelt namenexpert Floris Hülsmann al zijn geheimen voor het vinden van goede bedrijfsnamen en merknamen. Hij ontwikkelde een succesvolle methode om originele en pakkende namen te bedenken die wél opvallen tussen de honderdduizenden namen die elk jaar worden bedacht. Een naam die zich in het hoofd van je klanten nestelt om nooit meer los te laten. De naam die jouw bedrijf en je producten en diensten extra aantrekkelijk én dus onvergetelijk maakt.

Met de methode in Maak je naam onvergetelijk vind je altijd de juiste naam. Je ontdekt bovendien hoe je de naam kunt gebruiken voor geslaagde marketingcampagnes en wat er allemaal wel en niet mag met namen.

Floris Hülsmann (1970) is eigenaar van naamcreatiebureau Namarama. Hij werkte jarenlang als copywriter in de reclame en won veel prijzen voor originele en succesvolle reclamecampagnes. Hij heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van merknamen en werkt voor diverse opdrachtgevers in binnen- en buitenland, zoals Zilveren Kruis, TUI en Leenbakker.

Specificaties

  • Titel: Maak je naam onvergetelijk
  • Ondertitel: Zo bedenk je een bedrijfsnaam die wél werkt
  • Uitgeverij: Uitgeverij Haystack
  • ISBN: 9789461262936
  • Auteur: Floris Hülsmann
  • Omvang boek: 152 pagina's
  • Uitvoering: Paperback en e-book
  • Ook als: Maak je naam onvergetelijk (e-book)


  • Bekijk preview:

Media - Volledig media-exemplaarRecensies

Maak je naam onvergetelijk: zo bedenk je een bedrijfsnaam die wel werkt-recensie

Dit boek gaat maar over één ding: het bedenken van een geschikte bedrijfs- of merknaam voor startende ondernemers. Heel belangrijk omdat de naam toch vaak het uithangbord is, maar niet gemakkelijk. Het boek begint met redenen voor een sterke naam en wat een naam onvergetelijk maakt. Vervolgens wordt 'de zaak' in kaart gebracht en komt het creatieve werk. Ten slotte worden criteria voor de kwaliteit van de naam behandeld, inclusief de juridische aspecten (wat mag wel/niet). Het geheel wordt gelardeerd met talloze praktijkvoorbeelden in een apart kader. Het boek bevat nauwelijks illustraties. De auteur was copywriter in de reclamewereld en begon in 2012 zijn eigen bureau voor naamgeving. Dat het schrijverschap hem in het bloed zit, is te merken: het boekje leest als een trein. Het boek heeft dus een heel duidelijke focus: naamgeving. Het is bedoeld voor startende ondernemers. Er zijn natuurlijk talloze boeken voor starters, maar er is geen titel die zo duidelijk het naamgevingsaspect aan de orde stelt.

C. Joosse

Plint Eastwood, of hoe bedenk je een goede bedrijfsnaam

Plint Eastwood en de Toren van Pizza zijn helaas al bezet. De economie boomt, steeds meer mensen starten een eigen bedrijf. De keerzijde: het wordt alsmaar lastiger om een bedrijfsnaam te vinden die niet alleen de lading dekt, maar ook nog eens onderscheidend is.

De Limburger in gesprek met Floris Hülsmann

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven Kies nieuwsbrief