Maak je punt - werkboek

Maak je punt - werkboek
Download cover


€ 19,50

Dit is het werkboek bij het handboek Maak je punt. Het bevat praktische oefeningen, van eenvoudig tot uitdagend, om je tekenvaardigheden te verbeteren en zo je communicatie op een hoger plan te brengen.

Elke oefening bevat een toelichting, voorbeelden en ruimte voor je eigen tekeningen. Door alle tekentechnieken te oefenen ontwikkel je snel je eigen stijl, zodat je je nieuwe vaardigheden direct in de praktijk kunt brengen.

Kim Ravers is Nederlands bekendste visueel schrijver. Samen met haar collega’s van het Bureau voor Beeldzaken verbeeldt ze alles wat ze hoort en ziet. Ze is een bekend gezicht bij congressen en meetings. Kim geeft ook trainingen en workshops om andere mensen te leren hoe zij door te tekenen duidelijker kunnen communiceren.

Specificaties

  • Titel: Maak je punt
  • Ondertitel: Werkboek tekentechniek
  • Auteur: Kim Ravers
  • Uitgeverij: Uitgeverij Haystack
  • ISBN: 9789461263667
  • Omvang boek: 176 pagina's
  • Uitvoering: Paperback
  • Ook interessant: Maak je punt

Recensies

Maak je punt

Duidelijker communiceren door te tekenen. Visueel schrijver Kim Ravers is erin gespecialiseerd. Alles wat je denkt en zegt kun je immers ook tekenen. Beeld brengt je verhaal tot leven en daardoor begrijpen en onthouden mensen je (zakelijke) boodschap beter. In dit boek leer je stap-voor-stap hoe je tekeningen inzet om je punt te maken.

FNV Mooi / Lijfstijl/ nr 5 

Helder en afwisselend

De introductie is duidelijk geschreven. Het is helder. De duiding is goed gedaan. In het begin vertelt Kim je namelijk de belangrijkste begrippen. De verschillende oefeningen in het werkboek zijn afwisselend en in het boek staan duidelijke voorbeelden. De vormgeving van beide boeken is heel erg mooi. Eigenlijk zoals ik verwacht van Uitgeverij Haystack. Er worden frisse kleuren gebruikt en het is geen saai, zakelijk boek. 

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven Kies nieuwsbrief