Nu of nooit

Nu of nooit
Download cover
Download mediakit


€ 19,50

Toen Kristel op 23-jarige leeftijd het containerbedrijf van haar vader wilde overnemen, verklaarde iedereen haar voor gek. Inmiddels is ze bekend als de containerqueen van Nederland. Haar motto: twijfelen is goed, maar proberen is beter.

Heb je het gevoel dat je niet goed genoeg bent en dat de hele wereld tegen je is? Trek je niets aan van wat anderen van jou vinden en doe alles wat je kunt om je droom te verwezenlijken. Geef nooit op. Laat je overtuigen door Kristel, die in dit boek beschrijft hoe ze zelf de ene na de andere tegenslag overwint. In haar ontdekkingstocht naar haar eigen grenzen leert ze lassen, geeft ze advies aan een minister en leert ze in Italië hoe je betere lasagne kunt maken dan je schoonmoeder.

Denk groot en ga ervoor. Het is nu of nooit.

 

Specificaties

  • Titel: Nu of nooit
  • Ondertitel: Zeven regels waarmee je alles kunt bereiken wat je wilt
  • Auteur: Kristel Groenenboom
  • Uitgeverij: Haystack
  • ISBN: 9789461264572
  • Omvang boek: 176 pagina's
  • Uitvoering: Paperback
  • Ook als: Nu of nooit (e-book)

Recensies

Met humor

'Je bent sterker dan je denkt en je kunt meer dan je denkt.' Dat is in een notendop het motto en de lessen die deze ervaren onderneemster haar lezers voorhoudt. In zeven regels, hoofdstukken, brengt ze haar adviezen voor het voetlicht.

Met humor geschreven, informatief en verhelderend. Een persoonlijk verhaal van deze succesvolle Nederlandse 'containerqueen.'

  • NBD / Biblion

To the point

De stijl van Kristel Groenenboom is heel fijn. Het is gewoon heel duidelijk. Geen extra franjes. Ze durft te zeggen waar het op staat. To the point en met voorbeelden weet ze het verhaal tot leven te brengen. Het is bijna alsof je bij haar op de bank zit.

De vormgeving van ‘Nu of nooit’ is heel goed gedaan. Het is een aantrekkelijk boek en misschien maakt het de ‘drogere’ stof wat interessanter. Het formaat is trouwens ook erg handig. Je kunt het makkelijk meenemen. 

Je kan meer dan je denkt

In Nu of nooit deelt containerbaas Kristel Groenenboom haar zeven belangrijkste regels voor succes. Zoals ‘durft te falen’, ‘wees ambitieus’ en ‘fuck talent’. Je kan meer dan je denkt, is de belangrijkste boodschap van boek. Zo moest Groenenboom als 23-jarige directeur haar weg zien te vinden in een mannenwereld, waar ze soms werd aangesproken als ‘koffiejuf’.

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven Kies nieuwsbrief