Pricing power

Pricing power
Download cover
Download mediakit


€ 29,99

Een ijzersterk prijsbeleid is de beste manier om van je bedrijf een winstmachine te maken. Laat je prijzen niet bepalen door de markt en zorg ervoor dat klanten willen betalen wat jij vraagt.

Een procent prijsverhoging levert veel meer op dan een procent kostenverlaging. Maar hoe weet je wat de juiste prijs is? In dit boek ontdek je stap voor stap hoe je aantrekkelijke prijzen vaststelt. Zo krijg je pricing power, en ben je niet meer overgeleverd aan de grillen van de markt.

Pricing power is het eerste boek dat pricing simpel, praktisch en direct toepasbaar maakt voor managers, ondernemers en zzp’ers. Het is geschreven door pricing-expert Joris Smits. Smits deelt niet alleen zijn kennis, maar ook zijn ervaringen, verpakt in tientallen herkenbare praktijkvoorbeelden.

Specificaties

  • Titel: Pricing power
  • Ondertitel: De praktische gids om van je bedrijf een winstmachine te maken
  • Auteur: Joris Smits
  • Uitgeverij: Uitgeverij Haystack
  • ISBN: 9789461264107
  • Omvang boek: 208 pagina's
  • Uitvoering: Paperback en e-book
  • Ook als: Pricing power (e-book)

Recensies

Inspirerend

Mooi praktisch boek over hoe je op hele gemakkelijke manieren meer geld kunt verdienen. Er staan mooie voorbeelden in die het toepasbaar maken. Met name de tips hoe je 'good, better, best' pricing kunt toepassen en slim kunt afronden (naar boven), springen er voor mij uit. Ook mooi meegenomen; je leest hem op een mooie zondagmiddag uit en kunt hem daarna als naslagwerk gebruiken.

Praktisch toepasbaar

Kan iedereen dit boek van harte aanbevelen om kennis te maken met de mogelijkheden van pricing. Volop praktische voorbeelden en handige vragen die je aan het denken zetten. Of belangrijker nog: direct helpen om je prijsbeleid en daarmee je resultaat te verbeteren. Een begrijpelijke en praktisch toepasbare samenvatting van vele theorieën die in in tientallen andere pricing boeken aan bod komen.

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven Kies nieuwsbrief