Social selling in 60 minuten

Social selling in 60 minuten


€ 12,50

Dankzij sociale media kun je relaties opbouwen met potentiële klanten zonder je producten of diensten aan te prijzen. Als klanten je eenmaal zien als mensen komen ze vanzelf naar je toe als ze iets nodig hebben. Stop ook met koude acquisitie en kies voor een warme band met je klant.

Als een van de gezichten van Make Marketing Magic help Djoea van Zanten dagelijks bedrijven met hun online marketing- en salesvraagstukken. Hij helpt ondernemers om continu zichtbaar te zijn op de radar van hun klanten.

Weinig tijd, maar veel ambities? Informeer jezelf snel en grondig met de boeken in de 60-minutenserie.

Specificaties

  • Titel: Social selling in 60 minuten
  • Uitgeverij: Uitgeverij Haystack
  • ISBN: 9789461262721
  • Auteur: Djoea van Zanten
  • Omvang boek: 144 pagina's
  • Uitvoering: Paperback en e-bookRecensies

Praktisch en helder geschreven

'Djoea van Zanten schrijft duidelijk en helder. Het is aantrekkelijk geschreven met soms een vleugje humor. Dit maakt het boek geen droog leesvoer. Daarnaast is het boek ook praktisch. Je kunt eigenlijk direct aan de slag. De hoofdstukken zijn kort met goede opsommingen. Het boek heeft een mooie vormgeving.'

De traditionele verkopers maken plaats voor social selling

“De meeste klanten zijn er blij mee”, aldus Van Zanten. Maar volgens hem valt het veel verkopers zwaar. Ze zijn gewend aan een standaardverhaal en een geoefende pitch, maar beide methodes voegen steeds minder waarde toe. De vlotte babbel moet plaatsmaken voor oprechte interesse in de klant en de geoefende pitch voor relevante content. Van Zanten stelt dat social selling begint met een persoonlijk verhaal “Het verhaal van jouw bedrijf, je eigen verhaal. Social selling draait in de eerste plaats om de S van social, en dan pas om de S van selling.”

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven Kies nieuwsbrief