Vertrouwen

Vertrouwen
Download cover
Download mediakit


€ 24,50

Wilt u dat uw medewerkers zelfstandig werken en initiatief nemen? Dan zult u ze moeten vertrouwen. Want controle is goed, maar vertrouwen is beter.

Veel managers behandelen hun medewerkers als kleine kinderen. Ze doen alles voor, kijken continu mee over hun schouders en controleren of het werk goed is gedaan. Voor deze managementstijl is geen plek in moderne organisaties. Deze tijd vraagt om snelle, wendbare en innovatieve bedrijven. Die hebben geen brave ja-knikkers nodig, maar gemotiveerde medewerkers die initiatief nemen en bereid zijn om alles te geven.

In dit boek laat organisatieveranderaar Bart Stofberg overtuigend zien waarom vertrouwen de basis is voor elke toekomstbestendige organisatie. Lees hoe je zo'n organisatie inricht en nooit meer de baas hoeft te spelen.

Het adagium van organisatieveranderaar Bart Stofberg is: als je ideeën wilt vermenigvuldigen, moet je ze delen. Daarom helpt hij als senior-adviseur bij Quint ondernemingen om mensen beter te laten samenwerken. Bart is spreker en auteur van 'Iedereen kan innoveren'.

Specificaties

  • Titel: Vertrouwen
  • Ondertitel: Waarom alles beter werkt als je mensen vertrouwt
  • Auteur: Bart Stofberg
  • Uitgeverij: Uitgeverij Haystack
  • ISBN: 9789461263339
  • Omvang boek: 222 pagina's
  • Uitvoering: Paperback en e-book
  • Ook als: Vertrouwen (e-book)

Recensies

Vertrouwen is de boodschap

Alleen het voorwoord al is voldoende reden om het boek van harte aan te bevelen. Het boek is actueel en geeft een aantal mooie voorbeelden van (het gebrek aan) vertrouwen en gaat in op de trends en ontwikkelingen op het gebied van leiderschap en economie.

Controle is goed, maar vertrouwen is beter

Niet alle managers zien het zitten, maar de trend is onmiskenbaar: steeds meer werknemers krijgen de vrijheid om hun werk te doen zoals ze zelf willen. Niet omdat het kan, maar omdat het moet. Lees meer op AllesoverHR.

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven Kies nieuwsbrief