Weg met wollig

Weg met wollig
Download cover
Download mediakit


€ 17,50

Heb jij ook zo'n hekel aan wollige verhalen? Word je moe van het holle geblaat van je collega's? Dan is het tijd om een schaapje te scheren.

De advocaat, de manager, de ambtenaar: ze zijn soms amper te volgen. In Weg met wollig worden deze wollige schapen vakkundig geschoren. Lees hoe het niet moet, en hoe het beter kan.

Esther van der Voort en Huibert-Jan van Roest werkten jarenlang in de meest wollige omgevingen die je kunt bedenken. Esther was ambtenaar en Huibert-Jan advocaat. Ze ergerden zich kapot aan iedereen die heel veel woorden gebruikte om niks te zeggen. Ze troffen elkaar als stand-up comedians op het podium, waar ze leerden dat je alleen applaus krijgt als je helder spreekt. Sindsdien leren ze mensen hoe je dat doet.

'Sinds ik de tips uit dit boek gebruik snappen de mensen echt wat ik zeg. Nu geniet ik van spreken voor publiek.' - Willem Wolmans, onderzoeker

Huibert-Jan van Roest richtte na acht jaar als advocaat het bedrijf sprekenvoorpubliek.nl op dat mensen leert om hun verhaal goed te vertellen. Huibert-Jan geeft presentaties en heeft zijn eigen cabaretvoorstelling.

Esther van der Voort heeft jarenlang gewerkt voor de overheid, van gemeentes tot het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Esther werkt nu als spreektrainer en zelfstandig dagvoorzitter.

Specificaties

  • Titel: Weg met wollig
  • Ondertitel: Nooit meer heel veel woorden gebruiken, terwijl je eigenlijk niet precies weet wat je wil zeggen, en dat je dan maar door blijft praten omdat je je ongemakkelijk voelt
  • Auteur: Esther van der Voort Huibert-Jan van Roest
  • Uitgeverij: uitgeverij Haystack
  • ISBN: 9789461264084
  • Omvang boek: 208 pagina's
  • Uitvoering: Paperback en e-book
  • Ook als: Weg met wollig (e-book)

Recensies

Concreet en direct te gebruiken in de praktijk

Weg met wollige websites!

René Voorberg schreef dit artikel samen met Huibert-Jan van Roest. Voorberg ontwikkelt websites en webwinkels, Van Roest geeft trainingen in spreken voor publiek. Ze houden beiden niet van veel te veel woorden gebruiken om niets te zeggen. Die kwaal staat centraal in het boek ´Weg met wollig!´, waar Van Roest mede-auteur van is. 

Niet geslacht, wel geschoren

“Oud-ambtenaar Esther van der Voort en oud-advocaat Huibert-Jan van Roest rekenen in het boek Weg met Wollig! af met professionals die niet helder spreken. Maak je geen zorgen. De schaapjes worden niet geslacht, maar vakkundig geschoren.

Genoten, gelachen, geleerd

Op een prettige ludieke (of is dat wollig) manier worden tips, adviezen en voorbeelden gegeven om anderen te laten begrijpen wat je duidelijk wil maken. Een aanrader voor iedereen die voor publiek, hoe groot dat publiek ook is, gaat spreken. Ik heb genoten, gelachen, geleerd en herkend.

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven Kies nieuwsbrief