Zelf zakelijke video's maken in 60 minuten

Zelf zakelijke video's maken in 60 minuten
Download cover
Download mediakit


€ 12,50

Wil je gezien worden? Maak dan een video. Video’s zijn het populairste online medium. Maar hoe plan je een zakelijke video? Hoe zorg je voor goede audio? En een video editen, kun je dat zelf? In dit praktische boek leer je in vijf stappen zelf zakelijke video’s maken.

Pelpina Trip is consultant, trainer en spreker. Ze adviseert bedrijven hoe ze zichzelf beter op de kaart kunnen zetten met aantrekkelijke video’s. Met haar eigen videoproductiebedrijf maakt ze video’s in opdracht.

Weinig tijd, maar veel ambities? Informeer jezelf snel en grondig met de boeken in de serie Digitale trends en tools in 60 minuten.

Specificaties

Recensies

Warm aanbevolen

Wil jij mee op de nieuwe trend van online zakelijke video's? Dan helpt Zelf zakelijke video's maken in 60 minuten van Pelpina Trip je in korte tijd naar een flitsende start. Warm aanbevolen dus.

Praktisch

In dit praktische boek leert Pelpina Trip je in vijf stappen zelf zakelijke video's te maken. Gelezen in FNV Mooi Lijfstijl

Heldere uitleg


Pocketuitgave in zwart/wit over het maken van korte, zakelijke video ́s met geluid voor online gebruik, zoals voor YouTube, LinkedIn, Instagram en Facebook. In vijf korte stappen krijgt de videograaf helder uitgelegd hoe met behulp van de smartphone te werk te gaan. Onderwerpen die aan bod komen zijn: voorbereiding, filmen, voor de camera staan/presenteren, effectief produceren, ondertitelen en editen, plus tot slot het publiceren van de video. Een boekwerkje met hoofdzakelijk tekstuele uitleg en minimale ondersteuning van beeld. Het klein formaat boekje is geen 'feest' om te zien, maar inhoudelijk wél interessant. Bedoeld voor bedrijven en organisaties die zich online willen presenteren.

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven Kies nieuwsbrief