Arthur Noordhuis

Arthur Noordhuis

Arthur Noordhuis geeft als senior trainer van het Nederlands Debat Instituut alle mogelijke argumentatie-, debat- en presentatietrainingen voor alle soorten groepen. Binnen het Nederlands Debat Instituut ontwikkelt hij nieuw lesmateriaal en nieuwe oefeningen. Met name juristen en politici hebben daarbij speciale aandacht.

Zoals iedere beroepsgroep hebben ook juristen veel baat bij een sterkere verbale vaardigheid. Arthur geeft onder meer cursussen aan advocaten, notarissen, belastingadviseurs en mediators. De cursussen 'Pleitvaardigheden', 'Argumenteren' en 'Drogredenen & Retoriek' zijn al jaren een groot succes.

Politici hebben dagelijks te maken met het complexe politieke debat met fractie, raad en burgers. Sinds de invoering van het Dualisme in 2002 heeft Arthur vele fracties, gemeenteraden en voorzitters getraind. Arthur heeft ook vele docenten in middelbaar - en beroepsonderwijs wegwijs gemaakt in het debatonderwijs. Het kloppend hart van de Nederlandse debatcultuur ligt immers in het onderwijs.


Website www.debatinstituut.nl
Telefoon 035-6252050
LinkedIn linkedin.com/pub/arthur-noordhuis
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
twitter twitter.com/ArthurNoordhuis‎

Specialisaties

Debatteren

Boeken

 • Debatteren om te winnen

  Debatteren om te winnen

  Managers en ondernemers, politici en ambtenaren, professionals en adviseurs proberen dagelijks anderen te overtuigen. Bij vergaderingen, discussies en presentaties spelen debattechnieken een belangrijke rol. Debatteren om te winnen laat aan de hand van diverse methoden, overtuigtips en...

Testimonials

 • Bart Stofberg
 • Erwin Wijman
 • Gonny Vink
 • Martin Waaijer
 • Bart Stofberg

  Bart Stofberg

  Bart Stofberg is zelfstandig strategisch adviseur en organisatieveranderaar. Zijn eenmansbedrijf heet Out of the rabbithole. Hij is auteur van Iedereen kan Innoveren en Vertrouwen.

  Lees meer

 • Erwin Wijman

  Erwin Wijman

  Erwin Wijman is auteur, merkendeskundige en

  journalist. 

  Lees meer

 • Gonny Vink

  Gonny Vink

  Gonny Vink is oprichter en chief happiness officer van work21 en adviseur digitale transformatie. Zij is mede-auteur van het Klein receptenboek van het nieuwe werken en auteur van Leidinggeven op afstand.

  Lees meer

 • Martin Waaijer

  Martin Waaijer

  Martin Waaijer is organisatieadviseur en eigenaar van het eenmansbedrijf Convolo en auteur van het boek De luie manager.

  Lees meer

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven Kies nieuwsbrief