Astrid van Kollenburg

Astrid van Kollenburg

Astrid van Kollenburg helpt ambitieuze webwinkeliers om hun bedrijf te laten groeien. Haar missie: ervoor zorgen dat zij meer voldoening halen uit het runnen van een webwinkel en zichzelf een goed salaris kunnen uitbetalen. 

In de jaren dat ze zelf een webwinkel runde startte Astrid een blog waar ze haar ervaringen deelde met andere webwinkeliers. Hieruit ontstond in 2013 haar adviesbureau Succes met je Webshop.

Succes met je Webshop helpt webwinkeliers om hun naamsbekendheid, klantenkring en omzet te vergroten. Astrid deelt haar kennis via blogs, webinars, challenges en online trainingen. Daarnaast brengt ze webwinkeliers samen binnen haar online community.


Website succesmetjewebshop.nl
Telefoon 013 - 844 72 30
LinkedIn astridvankollenburg
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
twitter Astrid_v_K

Specialisaties

webshops

Boeken

 • Meer verdienen met je webshop

  Meer verdienen met je webshop

  Online winkels worden steeds populairder. Toch stoppen elk jaar duizenden webwinkeliers omdat ze te weinig verdienen. Wil jij wel slagen? Lees dan in dit boek hoe je je webshop op de kaart zet en voldoende verkoopt.  In dit boek krijg je van e-commerce-expert Astrid van Kollenburg het...

Testimonials

 • Bart Stofberg
 • Erwin Wijman
 • Gonny Vink
 • Martin Waaijer
 • Bart Stofberg

  Bart Stofberg

  Bart Stofberg is zelfstandig strategisch adviseur en organisatieveranderaar. Zijn eenmansbedrijf heet Out of the rabbithole. Hij is auteur van Iedereen kan Innoveren en Vertrouwen.

  Lees meer

 • Erwin Wijman

  Erwin Wijman

  Erwin Wijman is auteur, merkendeskundige en

  journalist. 

  Lees meer

 • Gonny Vink

  Gonny Vink

  Gonny Vink is oprichter en chief happiness officer van work21 en adviseur digitale transformatie. Zij is mede-auteur van het Klein receptenboek van het nieuwe werken en auteur van Leidinggeven op afstand.

  Lees meer

 • Martin Waaijer

  Martin Waaijer

  Martin Waaijer is organisatieadviseur en eigenaar van het eenmansbedrijf Convolo en auteur van het boek De luie manager.

  Lees meer

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven Kies nieuwsbrief