Dion van der Vaart

Dion van der Vaart

Dion van der Vaart behoort tot een exclusief gezelschap in Nederland dat lid is van de Neuromarketing Science & Business Association (NMSBA), een wereldwijde associatie die kennis deelt op het gebied van neuromarketing. Van der Vaart wordt vaak benaderd als spreker voor verschillende partijen, bijvoorbeeld Emerce en gemeente Den Haag. Als kritische marketingjournalist deed hij onder andere verslag van het prestigieuze Neuromarketing World Forum in Dubai (2016). Onder de naam Parbat biedt hij inspiratie en consultancy op het gebied van content en conversie. Hij heeft een hekel aan zaaddodende zinnen en krijgt energie van onbewust onweerstaanbare websites. Onder de namen BreinBoost en BrainRaise geeft hij merken een andere mindset over marketing en helpt hij om van websites klantvriendelijke conversieknallers te maken.


Website parbat.nl
Telefoon 06-13490017
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
twitter @ParbatNL

Specialisaties

Neuromarketing

Boeken

 • Overtuigen met neuromarketing in 59 minuten

  Overtuigen met neuromarketing in 59 minuten

  Hoe kun je neuromarketing online gebruiken? Hoe maak je je digitale tools weergaloos aantrekkelijk? Ontdek hoe woorden en beelden ons brein bespelen en doe er je voordeel mee. Alles komt aan bod: comfortabele content, compromisloze conversie en een creatieve customer journey. Voortaan bekijk je...

Testimonials

 • Die moet ik hebben
 • Eerlijke adviezen
 • Intensief begeleid
 • Mijn doel is bereikt
 • Die moet ik hebben

  Die moet ik hebben

  Bart Stofberg is zelfstandig strategisch adviseur en organisatieveranderaar. Zijn eenmansbedrijf heet Out of the rabbithole. Hij is auteur van Iedereen kan Innoveren en Vertrouwen.

  Lees meer

 • Eerlijke adviezen

  Eerlijke adviezen

  Gonny Vink is oprichter en chief happiness officer van work21 en adviseur digitale transformatie. Zij is mede-auteur van het Klein receptenboek van het nieuwe werken en auteur van Leidinggeven op afstand.

  Lees meer

 • Intensief begeleid

  Intensief begeleid

  Martin Waaijer is organisatieadviseur en eigenaar van het eenmansbedrijf Convolo en auteur van het boek De luie manager.

  Lees meer

 • Mijn doel is bereikt

  Mijn doel is bereikt

  Erwin Wijman is auteur, merkendeskundige en

  journalist. 

  Lees meer

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven Kies nieuwsbrief