Djoea van Zanten

Djoea van Zanten

Djoea van Zanten is een leerling van de praktijk. Daar kwam hij al op de middelbare school achter. Na iets te veel bijbaantjes begon zijn carrière in de commercie: deur-aan-deurverkoop. Al snel startte hij samen met een paar vrienden zijn eerste bedrijf. Zes dagen per week liep hij langs deuren door het hele land en leerde met vallen en opstaan het salesvak kennen. Daarna ging hij aan de slag als consultant werving en selectie in de arbeidsmarkt. Daar keek hij jarenlang in de keuken van verschillende bedrijven en leerde hoe B2B-processen, sales en marketing werkten.

Na verloop van tijd ging het kriebelen en koos hij ervoor om volledig in te zetten op zijn liefde voor online marketing en social selling. Als zelfstandig consultant hielp hij bedrijven met hun commerciële strategie.

Inmiddels is hij een van de gezichten van Make Marketing Magic, een van de meest toonaangevende bedrijven binnen B2B-marketing. Daar werkt hij elke dag samen met ondernemers en organisaties aan hun marketing- en salesvraagstukken. Ook presenteert hij regelmatig masterclasses over onderwerpen als social selling, storytelling en online marketingstrategie.


Website www.makemarketingmagic.com
Telefoon ‭(020) 530 71 00‬
LinkedIn nl.linkedin.com/in/djoeavanzanten/nl
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Specialisaties

Social selling, marketingstrateeg

Boeken

  • Social selling in 60 minuten

    Social selling in 60 minuten

    Dankzij sociale media kun je relaties opbouwen met potentiële klanten zonder je producten of diensten aan te prijzen. Als klanten je eenmaal zien als mensen komen ze vanzelf naar je toe als ze iets nodig hebben. Stop ook met koude acquisitie en kies voor een warme band met je klant. Als een van...

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven Kies nieuwsbrief