Erik in 't Groen

Erik in 't Groen

Erik in 't Groen MSc RV is actief als senior manager Business Restructuring Services bij PwC. Hij is gespecialiseerd in het adviseren en ondersteunen van bedrijven in financiële moeilijkheden, evenals financiers en andere belanghebbenden van deze ondernemingen. Erik is in het verleden onder meer actief geweest als bijzonder beheerbankier bij Rabobank. 

Erik studeerde bedrijfseconomie aan de Hogeschool Rotterdam en bedrijfskunde aan Nyenrode Business Universiteit. Hij heeft in 2018 de specialisatieopleiding tot waarderingsdeskundige (Register Valuator) afgerond aan de Erasmus Universiteit. Sinds 2019 is hij geregistreerd bij het Landelijk Register van Gerechtelijke Deskundigen (LRGD). In 2017 werd hij door Europese concullega’s van de Europese Turnaround Management Association verkozen tot 'Rising Star' in het turnaround vak.

Naar aanleiding van zijn ervaringen met ondernemers in zwaar weer heeft hij het boek: ‘Zwaar weer ondernemen - de overlevingsgids voor ondernemers in Bijzonder Beheer’ uitgebracht. Dit boek is samen geschreven met hoogleraar Turnaround management Jan Adriaanse. 

 

 


Telefoon ‭(06) 83 20 63 87‬
LinkedIn linkedin.com/in/erikintgroen
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
twitter @Eintgroen

Specialisaties

Turnaround management

Boeken

  • Never waste a good crisis

    Never waste a good crisis

    Hoe kun je het tij keren als je geconfronteerd wordt met een crisis? En hoe kun je voorkomen dat je nog een keer getroffen wordt? In dit boek beschrijven tien deskundigen welke maatregelen je vandaag kunt nemen om morgen te overleven. Vroeg of laat wordt je bedrijf geconfronteerd met een crisis....

  • Zwaar weer ondernemen

    Zwaar weer ondernemen

    Als het even tegenzit, heeft het geen zin om te klagen en mooi weer te spelen. Het enige wat werkt, is in actie komen. Dan heb je wel een goed plan nodig. In Zwaar weer ondernemen lees je wat je kunt doen als klanten wegblijven, de rekeningen zich opstapelen en je het gevoel hebt er alleen voor...

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven Kies nieuwsbrief