Liesbeth Meijnckens

Liesbeth Meijnckens

Liesbeth Meijnckens is werkzaam als zelfstandig adviseur eHealth & sociale media. Zij is al ruim twintig jaar actief op het terrein van innovatie, internet en gezondheid(szorg). Meijnckens werkte onder meer als adviseur bij Radboud REshape & Innovation Center (Radboudumc), als adviseur eHealth bij bureau Redmax en als hoofd digitale media van het Trimbos-instituut. Zij studeerde Gezondheidswetenschappen aan de universiteit van Maastricht.

Sinds 2013 werkt Meijnckens als zelfstandig adviseur en projectleider voor opdrachtgevers, met name zorg- en pati├źntenorganisaties. Daarnaast verzorgt zij presentaties, workshops en trainingen over eHealth en social media.


Telefoon (06) 52 50 95 20
LinkedIn linkedin.com/in/liesbethmeijnckens
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
twitter @liemeij

Specialisaties

eHealth

Boeken

 • Beter met eHealth in 60 minuten

  Beter met eHealth in 60 minuten

  Digitale toepassingen bieden nieuwe kansen voor de gezondheidszorg. De verwachtingen zijn hooggespannen, de praktijk is weerbarstig. In dit boek lees je welke mogelijkheden eHealth biedt en hoe je digitale diensten realiseert voor eigentijdse gezondheidszorg, preventie en welzijn. Liesbeth...

Testimonials

 • Die moet ik hebben
 • Eerlijke adviezen
 • Intensief begeleid
 • Mijn doel is bereikt
 • Die moet ik hebben

  Die moet ik hebben

  Bart Stofberg is zelfstandig strategisch adviseur en organisatieveranderaar. Zijn eenmansbedrijf heet Out of the rabbithole. Hij is auteur van Iedereen kan Innoveren en Vertrouwen.

  Lees meer

 • Eerlijke adviezen

  Eerlijke adviezen

  Gonny Vink is oprichter en chief happiness officer van work21 en adviseur digitale transformatie. Zij is mede-auteur van het Klein receptenboek van het nieuwe werken en auteur van Leidinggeven op afstand.

  Lees meer

 • Intensief begeleid

  Intensief begeleid

  Martin Waaijer is organisatieadviseur en eigenaar van het eenmansbedrijf Convolo en auteur van het boek De luie manager.

  Lees meer

 • Mijn doel is bereikt

  Mijn doel is bereikt

  Erwin Wijman is auteur, merkendeskundige en

  journalist. 

  Lees meer

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven Kies nieuwsbrief