Pedro van Helden

Pedro van Helden

Pedro van Helden is een ondernemer pur sang. Na zijn studies bedrijfseconomie en fiscale economie (en een master strategic management) liep hij stage bij Solvid Ondernemen. Dat bedrijf nam hij in 2010 over. In de afgelopen tien jaar heeft Pedro veel bedrijven opgestart of gekocht, bewust laten groeien en weer verkocht.

Als eigenaar en ondernemerscoach helpt hij samen met zijn teams van Sparreo, BaazZ en Solvid Ondernemen jaarlijks ruim duizend (startende) ondernemers met bedrijfsvoering, klantenwerving, financiën en groei. Daarnaast geeft hij trainingen op het gebied van klantgerichtheid, succesvol ondernemen en marketing. Zijn manier van werken en coachen is vernieuwend en laagdrempelig.


Website sparreo.nl
Telefoon ‭(06) 34 59 30 59‬
LinkedIn in/pedrovanhelden
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Specialisaties

Marketing, Sales

Boeken

 • Onweerstaanbaar ondernemen

  Onweerstaanbaar ondernemen

  Gegarandeerd meer klanten, dat is een stevige uitspraak! Na het lezen van dit boek weet je dat het kan. Ontdek hoe je jezelf op de kaart zet en met no budgetmarketing razendsnel groeit.  In simpele, praktische stappen beschrijft Pedro van Helden hoe je jezelf in korte tijd met zijn nieuwe...

Testimonials

 • Bart Stofberg
 • Erwin Wijman
 • Gonny Vink
 • Martin Waaijer
 • Bart Stofberg

  Bart Stofberg

  Bart Stofberg is zelfstandig strategisch adviseur en organisatieveranderaar. Zijn eenmansbedrijf heet Out of the rabbithole. Hij is auteur van Iedereen kan Innoveren en Vertrouwen.

  Lees meer

 • Erwin Wijman

  Erwin Wijman

  Erwin Wijman is auteur, merkendeskundige en

  journalist. 

  Lees meer

 • Gonny Vink

  Gonny Vink

  Gonny Vink is oprichter en chief happiness officer van work21 en adviseur digitale transformatie. Zij is mede-auteur van het Klein receptenboek van het nieuwe werken en auteur van Leidinggeven op afstand.

  Lees meer

 • Martin Waaijer

  Martin Waaijer

  Martin Waaijer is organisatieadviseur en eigenaar van het eenmansbedrijf Convolo en auteur van het boek De luie manager.

  Lees meer

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven Kies nieuwsbrief