Stéphan Lam

Stéphan Lam

Van een baan als IT-programmeur en informatieanalist is Stéphan Lam overgestapt richting digitale marketing. Na bijna tien jaar voor Microsoft Nederland als digital manager gewerkt te hebben is hij gestart als zelfstandig ondernemer.

Onder de naam BoardroomSocial.nl helpt hij management met het effectief profileren op sociale media. Met EmployeeSocial.nl begeleidt hij bedrijven bij het maximaal inzetten van medewerkers als ambassadeurs voor hun bedrijfsdoelstellingen. Als 'creative digital professional' zet ik graag een strategische stip aan de horizon, waar socialemediamarketing, contentstrategie en communities vaak een rol spelen.

Organisaties zijn digitaal aan het transformeren, daarbij is het menselijke component essentieel. Hij enthousiasmeert deze mensen en brengt hen in beweging in deze voortdurend veranderende digitale wereld.


Website slam.nu
Telefoon 06 29 49 96 79
LinkedIn nl.linkedin.com/in/stephanlam
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
twitter twitter.com/slam

Specialisaties

Socialemediamarketing, contentstrategie, communities

Boeken

 • Medewerkers als online ambassadeurs in 60 minuten

  Medewerkers als online ambassadeurs in 60 minuten

  Medewerkers hebben potentie als het gaat om bedrijfscommunicatie. Zet ze in als online ambassadeur met een ambassadeursprogramma of employee advocacy en laat je ware gezicht zien. Stéphan Lam helpt bedrijven en medewerkers om via sociale media te communiceren met bestaande klanten en nieuwe...

Testimonials

 • Die moet ik hebben
 • Eerlijke adviezen
 • Intensief begeleid
 • Mijn doel is bereikt
 • Die moet ik hebben

  Die moet ik hebben

  Bart Stofberg is zelfstandig strategisch adviseur en organisatieveranderaar. Zijn eenmansbedrijf heet Out of the rabbithole. Hij is auteur van Iedereen kan Innoveren en Vertrouwen.

  Lees meer

 • Eerlijke adviezen

  Eerlijke adviezen

  Gonny Vink is oprichter en chief happiness officer van work21 en adviseur digitale transformatie. Zij is mede-auteur van het Klein receptenboek van het nieuwe werken en auteur van Leidinggeven op afstand.

  Lees meer

 • Intensief begeleid

  Intensief begeleid

  Martin Waaijer is organisatieadviseur en eigenaar van het eenmansbedrijf Convolo en auteur van het boek De luie manager.

  Lees meer

 • Mijn doel is bereikt

  Mijn doel is bereikt

  Erwin Wijman is auteur, merkendeskundige en

  journalist. 

  Lees meer

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven Kies nieuwsbrief