Stéphan Lam

Stéphan Lam

Van een baan als IT-programmeur en informatieanalist is Stéphan Lam overgestapt richting digitale marketing. Na bijna tien jaar voor Microsoft Nederland als digital manager gewerkt te hebben is hij gestart als zelfstandig ondernemer.

Onder de naam BoardroomSocial.nl helpt hij management met het effectief profileren op sociale media. Met EmployeeSocial.nl begeleidt hij bedrijven bij het maximaal inzetten van medewerkers als ambassadeurs voor hun bedrijfsdoelstellingen. Als 'creative digital professional' zet ik graag een strategische stip aan de horizon, waar socialemediamarketing, contentstrategie en communities vaak een rol spelen.

Organisaties zijn digitaal aan het transformeren, daarbij is het menselijke component essentieel. Hij enthousiasmeert deze mensen en brengt hen in beweging in deze voortdurend veranderende digitale wereld.


Website slam.nu
Telefoon 06 29 49 96 79
LinkedIn nl.linkedin.com/in/stephanlam
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
twitter twitter.com/slam

Specialisaties

Socialemediamarketing, contentstrategie, communities

Boeken

  • Medewerkers als online ambassadeurs in 60 minuten

    Medewerkers als online ambassadeurs in 60 minuten

    Medewerkers hebben potentie als het gaat om bedrijfscommunicatie. Zet ze in als online ambassadeur met een ambassadeursprogramma of employee advocacy en laat je ware gezicht zien. Stéphan Lam helpt bedrijven en medewerkers om via sociale media te communiceren met bestaande klanten en nieuwe...

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven Kies nieuwsbrief