Thijs Waardenburg

Thijs Waardenburg

Thijs Waardenburg is promovendus bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en de Universiteit Twente. Zijn onderzoek is gericht op de vraag hoe zorgprofessionals en hun organisaties in staat kunnen worden gesteld om (jong)volwassenen met autisme te ondersteunen bij het creëren van een gepersonaliseerde, ondersteunende technologische thuisomgeving die bijdraagt aan hun eigen controle in het dagelijks leven. Hiervoor was Thijs hogeschooldocent en onderzoeker bij de Hogeschool Utrecht. Hij gaf daar les bij de opleiding Communication & Multimedia Design en werkte als onderzoeker bij het lectoraat Human Experience & Media Design. Thijs is auteur van het boek Inhaken met sociale media in 60 minuten.


Telefoon (06) 50 57 26 34‬
LinkedIn nl.linkedin.com/in/thijswaardenburg/nl
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
twitter @ThijsWa

Specialisaties

Communicatie en multimedia

Boeken

 • Inhaken met sociale media in 60 minuten

  Inhaken met sociale media in 60 minuten

  Met creatieve content die slim inhaakt op actuele gebeurtenissen kun je elke dag nieuwe mensen bereiken. Goedkoper dan adverteren op sociale media, en sympathieker bovendien.  Thijs Waardenburg en Komala Mazerant leggen uit hoe je kansrijke inhakers bedenkt en communiceert om je bereik op...

Testimonials

 • Bart Stofberg
 • Erwin Wijman
 • Gonny Vink
 • Martin Waaijer
 • Bart Stofberg

  Bart Stofberg

  Bart Stofberg is zelfstandig strategisch adviseur en organisatieveranderaar. Zijn eenmansbedrijf heet Out of the rabbithole. Hij is auteur van Iedereen kan Innoveren en Vertrouwen.

  Lees meer

 • Erwin Wijman

  Erwin Wijman

  Erwin Wijman is auteur, merkendeskundige en

  journalist. 

  Lees meer

 • Gonny Vink

  Gonny Vink

  Gonny Vink is oprichter en chief happiness officer van work21 en adviseur digitale transformatie. Zij is mede-auteur van het Klein receptenboek van het nieuwe werken en auteur van Leidinggeven op afstand.

  Lees meer

 • Martin Waaijer

  Martin Waaijer

  Martin Waaijer is organisatieadviseur en eigenaar van het eenmansbedrijf Convolo en auteur van het boek De luie manager.

  Lees meer

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven Kies nieuwsbrief