Ronald van der Aart

Ronald van der Aart

Founder en managing consultant van Ronald van der Aart van Roger’s Communication werkte achtereenvolgens bij PR-adviesbureau Van Rossum & Partners, de Nederlandse Ski Vereniging, Amsterdam ArenA, GLP Sponsoring en vanaf 1999 bij kabelbedrijf UPC Nederland. Daar was hij werkzaam als Manager Media Relations, Manager Public Relations en Director Corporate Communications. In 2006 stond hij aan de wieg van het eerste webcareteam in Nederland. In juli 2009 verliet hij UPC om zich met met zijn PR-bureau RepMen te focussen op online PR en social media.

In 2013 schreef hij zijn eerste managementboek: #FAIL, omgaan met kritiek op Internet. Samen met zakenpartner Michiel van Schooten richtte hij eind 2015 communicatiebureau Roger’s Communication op.


Website www.repmen.com
Telefoon 06-43103120
LinkedIn linkedin.com/in/rvdaart‎
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
twitter @AmazingPR‎
Facebook facebook.com/rvdaart‎

Specialisaties

Reputatiemanagement, communicatiestrategie 

Boeken

 • #FAIL

  #FAIL

  Een boze tweet of een vernietigende reactie op Facebook en je reputatie staat op het spel. Met de opkomst van internet en sociale media klinkt het klagen van kritische klanten steeds luider. Met hun nieuw verworven macht pikken ontevreden klanten steeds minder: je deugt of je deugt niet. En als...

 • Webcare in 60 minuten

  Webcare in 60 minuten

  Zorg voor een goede reputatie door via sociale media actief te werken aan je imago. Reageer snel op vragen en klachten, en informeer je doelgroep met interessante informatie. Ronald van der Aart is oprichter-directeur van PR-bureau RepMen en is gespecialiseerd in online reputatiemanagement. Hij...

Testimonials

 • Die moet ik hebben
 • Eerlijke adviezen
 • Intensief begeleid
 • Mijn doel is bereikt
 • Die moet ik hebben

  Die moet ik hebben

  Bart Stofberg is zelfstandig strategisch adviseur en organisatieveranderaar. Zijn eenmansbedrijf heet Out of the rabbithole. Hij is auteur van Iedereen kan Innoveren en Vertrouwen.

  Lees meer

 • Eerlijke adviezen

  Eerlijke adviezen

  Gonny Vink is oprichter en chief happiness officer van work21 en adviseur digitale transformatie. Zij is mede-auteur van het Klein receptenboek van het nieuwe werken en auteur van Leidinggeven op afstand.

  Lees meer

 • Intensief begeleid

  Intensief begeleid

  Martin Waaijer is organisatieadviseur en eigenaar van het eenmansbedrijf Convolo en auteur van het boek De luie manager.

  Lees meer

 • Mijn doel is bereikt

  Mijn doel is bereikt

  Erwin Wijman is auteur, merkendeskundige en

  journalist. 

  Lees meer

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven Kies nieuwsbrief