Gjalt Anker

Gjalt Anker

Als  consultant, trainer en coach heeft Gjalt Anker ruim 15 jaar ervaring met het inrichten en verbeteren van processen en besturing van organisaties die procesgericht willen werken om de klant optimaal en flexibel te bedienen . Dit in eerste instantie binnen zorgverzekeraars en daarna 10 jaar als consultant in zowel de financiële sector als bij de rijksoverheid. Hierbij maakt hij gebruik van bestaande en zelf ontwikkelde methodes maar vooral toch door gebruik van het gezonde verstand. Stilstand is achteruitgang, om die reden worden ook eigen methodes en referentiekader continue ontwikkeld en bijgesteld door het volgen van ontwikkelingen in het vak, (eigen) onderzoek en ervaringen in de praktijk.


Telefoon +31 (0)6 1278 79 52
LinkedIn linkedin.com/in/gjaltanker
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Specialisaties

Organisatie-advies, projectmanagement, ICT

Boeken

 • Maatwerk

  Maatwerk

  Wie klanten blij wil maken moet ze op maat bedienen. Maar het valt niet mee om mensen persoonlijke aandacht te geven als de manier waarop je werkt en de informatietechnologie die je gebruikt zijn gestandaardiseerd. Als je klanten blij wil maken heb je echter geen keuze: je moet alle barricaden...

Testimonials

 • Die moet ik hebben
 • Eerlijke adviezen
 • Intensief begeleid
 • Mijn doel is bereikt
 • Die moet ik hebben

  Die moet ik hebben

  Bart Stofberg is zelfstandig strategisch adviseur en organisatieveranderaar. Zijn eenmansbedrijf heet Out of the rabbithole. Hij is auteur van Iedereen kan Innoveren en Vertrouwen.

  Lees meer

 • Eerlijke adviezen

  Eerlijke adviezen

  Gonny Vink is oprichter en chief happiness officer van work21 en adviseur digitale transformatie. Zij is mede-auteur van het Klein receptenboek van het nieuwe werken en auteur van Leidinggeven op afstand.

  Lees meer

 • Intensief begeleid

  Intensief begeleid

  Martin Waaijer is organisatieadviseur en eigenaar van het eenmansbedrijf Convolo en auteur van het boek De luie manager.

  Lees meer

 • Mijn doel is bereikt

  Mijn doel is bereikt

  Erwin Wijman is auteur, merkendeskundige en

  journalist. 

  Lees meer

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven Kies nieuwsbrief