Over ons

Uitgeverij Haystack is gespecialiseerd in originele en toegankelijke, Nederlandstalige boeken voor managers, ondernemers en professionals. Een managementboek van Haystack herken je aan een oorspronkelijke en actuele invalshoek, een toegankelijke stijl, een eigentijdse vormgeving en een menselijk gezicht.

Van plan om een managementboek te schrijven? Nieuwsgierig naar de managementboeken van Uitgeverij Haystack? Maak dan in de volgende video kennis met uitgever Geerhard Bolte. Hij vertelt welke boeken Haystack graag uitgeeft en biedt een kijkje in de keuken.

Ruiterstraat 10, 5301 ED Zaltbommel | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 0418 - 680 180

Bekijk de video over ons


Geerhard Bolte

Geerhard Bolte

Geerhard Bolte (uitgever) werkte jarenlang als financieel-economisch journalist voor tijdschriften en schreef boeken. In 2003 richtte hij Uitgeverij Haystack op en bouwde hij aan een fonds met managementboeken die hij zelf ook zou willen lezen. Geerhard begeleidt graag (beginnende) auteurs en zet als eindredacteur regelmatig het mes in een manuscript.


Monique Bransen

Monique Bransen

Monique Bransen (public relations) belandde in de uitgeverij na een carrière als onderzoeker in de geestelijke gezondheidszorg, omdat ze sociale contacten leuker vindt dan sociale wetenschappen. Ze onderhoudt een uitgebreid netwerk van journalisten, bloggers en andere professionals in de media.


Debbie Brok

Debbie Brok

Debbie Brok is als vormgever verantwoordelijk voor de vormgeving en opmaak van onze boeken en ondersteunt ook externe vormgevers en illustratoren. Ze is ook onze meest sportieve medewerker: naast haar werk bij de uitgeverij geeft ze ook bootcamps.


Isabel Versteeg

Isabel Versteeg

Isabel Versteeg (redactie-assistente) schrijft kinderboeken, maar haar hart gaat natuurlijk uit naar managementboeken, daarom werkt ze freelance bij Haystack. Ze leest bijvoorbeeld alle boeken voordat ze naar de drukker gaan om de laatste foutjes op te sporen.


Susan van Ass

Susan van Ass

Susan (redacteur) heeft niet alleen ervaring als schrijver en eindredacteur, maar ze heeft zelf ook jarenlang gewerkt als adviseur en coach; ze weet dus wat het is om professional én auteur te zijn. Haar boekenkast staat vol met managementboeken en ze is dan ook op de hoogte van de laatste trends.


Jessica Wieberdink

Jessica Wieberdink

Jessica is een all-round vormgever met veel ervaring die auteurs (en ons) steeds weer verrast met originele covers. Ze is ook onze favoriete vormgever als er een ontwerp voor een geïllustreerd boek of als er aantrekkelijke infographics of illustraties nodig zijn.


Sandra van Tuijl

Sandra van Tuijl

Sandra is soms moeilijk te vinden. Ze is niet zelden met haar wielrenfiets onderweg en dan valt het niet mee om haar aan te spreken. Je kunt het beste bellen tijdens kantooruren, dan werkt ze bij Haystack als redactie-assistent en marketingmedewerker.

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven Kies nieuwsbrief