Goed bezig

 

Luister nu via je favoriete app naar de podcast Goed bezig, een podcast met originele denkers en eigenwijze schrijvers over wat er goed gaat, en wat er beter kan. 

01 - Gesprek met Gonny Vink
In de eerste aflevering een gesprek met Gonny Vink over thuiswerken en leidinggeven op afstand, een zorg voor duizend-en-een bedrijven en organisaties tijdens de coronacrisis. Vink, auteur van het boek Leidinggeven op afstand, geeft tips en adviezen aan ondernemers en managers die hun bedrijf in de lucht willen houden door online samen te werken. 

02 - Gesprek met Elja Daae
In de tweede aflevering een gesprek met socialemediapionier Elja Daae over het belang van sociale media voor bedrijven. Ze zitten allemaal op LinkedIn, Facebook en Instagram, maar er is één probleem, vertelt Elja: ze praten wel, maar ze luisteren niet. Elja schreef eerder Super social.

03 - Gesprek met Erwin Wijman
In deze derde aflevering van onze podcast Goed bezig vertelt Erwin Wijman waarom reclame werkt, en wat de belangrijkste spelregels zijn als je zelf wat wilt verkopen. Erwin schreef eerder het boek Zo verkoop je alles

 

Beluister de podcast via je favoriete app:
  

     

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven Kies nieuwsbrief