Podcast Goed bezig

 

Luister nu via je favoriete app naar de podcast Goed bezig, een podcast met originele denkers en eigenwijze schrijvers over wat er goed gaat, en wat er beter kan. 

1 - Gesprek met Gonny Vink
In de eerste aflevering een gesprek met Gonny Vink over thuiswerken en leidinggeven op afstand, een zorg voor duizend-en-een bedrijven en organisaties tijdens de coronacrisis. Vink, auteur van het boek Leidinggeven op afstand, geeft tips en adviezen aan ondernemers en managers die hun bedrijf in de lucht willen houden door online samen te werken. 

2 - Gesprek met Elja Daae
In de tweede aflevering een gesprek met socialemediapionier Elja Daae over het belang van sociale media voor bedrijven. Ze zitten allemaal op LinkedIn, Facebook en Instagram, maar er is één probleem, vertelt Elja: ze praten wel, maar ze luisteren niet. Elja schreef eerder Super social.

3 - Gesprek met Erwin Wijman
In deze derde aflevering van onze podcast Goed bezig vertelt Erwin Wijman waarom reclame werkt, en wat de belangrijkste spelregels zijn als je zelf wat wilt verkopen. Erwin schreef eerder het boek Zo verkoop je alles

4 - Gesprek met Richard Engelfriet
In de vierde aflevering van Goed bezig een gesprek met schrijver en dagvoorzitter Richard Engelfriet over de waarde van managementtheorieën: helpt het echt, SMART doelen stellen? Richard schreef eerder Zo simpel kan het zijn, De succesillusie en Ben ik in beeld?

5 - Gesprek met Ward Grootens en Dennis Siliacus
In de vijfde aflevering van Goed bezig een gesprek met de consultants en trainers Ward Grootens en Dennis Siliacus over het zitvlees van managers: waarom het beter is als ze zich wat vaker op de werkvloer laten zien. Ze schreven eerder De vloer op

6 - Gesprek met Jirtsin Beenhakker
In de zesde aflevering van Goed bezig een gesprek met Jirtsin Beenhakker, die afrekent met de illusie van de hiërarchische én de zelfsturende organisatie. Jirtsin heeft een beter plan. Jirtsin is de auteur van De supportorganisatie.

7 - Gesprek met Maarten van Andel
In de zevende aflevering van Goed bezig een gesprek met Maarten van Andel. Maarten rekent af met de illusie dat we het klimaat kunnen redden met louter windmolens en zonnepanelen. Hij heeft ook een plan.
Maarten is de auteur van De groene illusie en De groene kans.

 

Beluister de podcast via je favoriete app:
  

   

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven Kies nieuwsbrief