Agile werken in 60 minuten

Agile werken in 60 minuten


€ 12,50

Agile is populair, en niet zonder reden. Door kleine stappen te zetten en al doende te leren kun je veel sneller resultaat boeken en eerder inspelen op veranderingen. Maar agile werken vereist wel dat je anders denkt en samenwerkt. 

Rob van Lanen en Rini van Solingen hebben jarenlange ervaring met agile werken en leggen op een toegankelijke wijze uit hoe ook jij kunt profiteren van deze nieuwe denk- en werkwijze. 

Weinig tijd, maar veel ambities? Informeer jezelf snel en grondig met de boeken in de 60-minutenserie. 

SpecificatiesRecensies

Recensie: agile werken in 60 minuten

Kortom een handig boekje als je nog niets van agile weet en je niet te veel tijd kan besteden aan het lezen van meer uitgebreidere boeken over agile of Scrum.

Agile is een mindset: zo begin je

Het grote voordeel van de boeken uit de 60 minuten-serie is natuurlijk dat ze snel te lezen zijn. En als je vooral geïnteresseerd bent in scrum, is het boek inhoudelijk zeker voldoende sterk. Verwacht je een breder spectrum van agile werkwijzen, dan voorziet dit boek daar onvoldoende in.

Sommige dingen worden naar mijn smaak te vaak herhaald, andere enorm uitgediept en helaas wordt een aantal elementen te summier benoemd om er echt begrip van te krijgen. Maar het laatste hoofdstuk én de goede uitleg van het agile manifesto maken veel goed. Hierdoor leer je niet alleen de techniek, maar ook het ‘buikgevoel’ van agile werken kennen.

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven Kies nieuwsbrief