Gusta Timmermans

Gusta Timmermans

Gusta Timmermans heeft ruim twintig jaar ervaring in het recruitmentvak. Door haar jarenlange ervaring in de uitzendbranche, als mede-eigenaar van een wervings- en selectiebureau en haar ervaring als hoofd recruitment bij ING Nederland en ING wereldwijd heeft ze zich ontwikkeld tot een expert op haar vakgebied.

Gusta is voorzitter van Recruiters United, het onafhankelijke netwerk voor recruitment- en arbeidsmarktprofessionals in Nederland.

Inmiddels is Gusta haar eigen bedrijf gestart met als belangrijkste doel het recruitmentvak in Nederland en internationaal volwassen te maken. Dit doet zij door bedrijven samen met een aantal professionals strategisch advies te geven en innovatieve recruitmentoplossingen te bieden.


Telefoon ‭(06) 53 71 86 95‬
LinkedIn nl.linkedin.com/in/gustatimmermans
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
twitter @GustaTimmermans

Specialisaties

Recruitment

Boeken

  • 199 vragen voor een succesvol selectiegesprek

    199 vragen voor een succesvol selectiegesprek

    Hoe vind je de juiste medewerker voor de baan? Selecteer het talent dat je zoekt door de juiste vragen te stellen. Het vinden van de juiste medewerkers is een van je lastigste taken. Hoe weet je zeker of de kandidaat die tegenover je zit bij de functie en jullie cultuur past? Als je de vragen in...

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven Kies nieuwsbrief