Patrick Wessels

Patrick Wessels

Patrick Wessels is consumentenpsycholoog, afgestudeerd in Economic & Consumer Psychology aan de Universiteit Leiden. Na een bachelor International Business en een major in marketing aan de Universiteit Maastricht. Hij is gefascineerd door de combinatie van marketing en psychologie. Hij adviseert bedrijven, helpt studenten met inspiratie voor hun scripties en vertelt vooral consumenten hoe keuzes van invloed zijn op hun ervaren geluksgevoel.

Vanuit een missie om zijn eigen keuzegedrag te doorgronden en daar zo gelukkig mogelijk van te worden leest hij wetenschappelijke literatuur, boeken en alles rondom consumentenpsychologie en consumentengedrag wat er op zijn pad komt. En dat deelt hij graag met een zo breed mogelijk publiek om de consument beter te wapenen tegen psychologische beïnvloeding door bedrijven, maar vooral om zo veel mogelijk geluk te halen uit de keuzes die we maken. Want geld maakt volgens hem wel gelukkig, als je maar weet hoe je het moet uitgeven.


Website consumentenpsycholoog.nl/over-mij/
Telefoon (06) 13 34 70 45‬
LinkedIn nl.linkedin.com/in/patrickwessels/
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
twitter @Consupsycholoog

Specialisaties

Consumentenpsychologie

Boeken

  • Geld maakt wél gelukkig

    Geld maakt wél gelukkig

    Met één muisklik bestel je die splinternieuwe smartphone en die ultraplatte televisie: iets kopen is elke keer een heerlijk gevoel. Maar, een week later ben je eraan gewend en begint het toch te knagen: had je voor hetzelfde geld niet een betere keuze kunnen maken? Marketeers weten jouw...

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven Kies nieuwsbrief