Rob van Lanen

Rob van Lanen

Rob van Lanen is managementcoach en trainer bij Prowareness. Als managementcoach is hij met veel enthousiasme bezig met organisatieverbetering bij de klanten van Prowareness. Tegenwoordig is hij steeds frequenter actief in de directiekamers, aangezien van daaruit veel draagvlak voor organisatieverandering te realiseren is. Verder brengt hij zijn passie en ervaring over middels zijn workshops over leiderschap: De Wendbare Leider. Hij richt zich daarbij op houding, gedrag, competenties en vaardigheden van leidinggevenden.

Als Professional Scrum Trainer (PST) is Rob door Scrum.org gecertificeerd om praktijkgerichte trainingen voor de Scrum Master (PSM)- en Product Owner (PSPO)-rol te geven. Hij is hiervoor opgeleid door Ken Schwaber, bedenker van Scrum en founder van Scrum.org, het trainingsinstituut op het gebied van Scrum. Rob steekt veel passie en energie in zijn vele trainingen als ‘analoge man in een digitale wereld’ en dit waarderen zijn cursisten.

Naast deze rollen is Rob als vader in een jong gezin iedere dag aan het leren. Als je meer over hem te weten wil komen kun je hem volgen op Twitter (@robvanlanen). Hij is altijd bereid om in contact te komen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of LinkedIn.


Telefoon (015) 24 11 800
LinkedIn nl.linkedin.com/in/robvanlanen
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
twitter @robvanlanen

Specialisaties

Management en organisatie, agile en scrum

Boeken

  • Agile werken in 60 minuten

    Agile werken in 60 minuten

    Agile is populair, en niet zonder reden. Door kleine stappen te zetten en al doende te leren kun je veel sneller resultaat boeken en eerder inspelen op veranderingen. Maar agile werken vereist wel dat je anders denkt en samenwerkt.  Rob van Lanen en Rini van Solingen hebben jarenlange ervaring...

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven Kies nieuwsbrief