Dit boek is niet te koop

Dit boek is niet te koop

dinsdag, 12 mei 2020

Vers van de pers: het Promotieplan. Zet jezelf op de kaart. Een echt boek met een mooie hardcover omslag, maar het boek is nergens te koop! Het boek is exclusief voor auteurs van uitgeverij Haystack, om hen te helpen zichzelf op de kaart te zetten.

Hoe kun je je eigen netwerk inzetten? Hoe organiseer je een boekpresentatie? Hoe kun je sociale media inzetten? Het Promotieplan geeft niet alleen antwoorden op deze vragen, maar dwingt de lezer ook om na te denken over de antwoorden op deze vragen.

Volgens promotiemedewerker Monique Bransen van Uitgeverij Haystack onderschatten veel auteurs de promotie van hun boek: ' Als ze hun boek hebben geschreven, valt het sommigen zwaar om nog een vergelijkbare krachtsinspanning te doen voor de promotie van hun boek.' Het Promotieplan kan volgens haar helpen, omdat het specifiek is geschreven voor auteurs van managementboeken en veel praktische tips bevat. 'Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden, dat hebben wij al voor je gedaan. Dankzij het Promotieplan kun je een keuze maken uit wat je wel en niet wilt doen qua promotie.'