101 LinkedIn-tips voor professionals

101 LinkedIn-tips voor professionals

dinsdag, 02 juli 2019

Kun je wel wat hulp gebruiken bij LinkedIn? De auteurs van Uitgeverij Haystack hebben het allemaal voor je op een rij gezet. Download nu de pdf met het resultaat van de themadag over LinkedIn: 101 LinkedIn-tips.
 
Elk jaar organiseren zusteruitgeverijen Haystack en Dialoog een auteursdag. Op vrijdag 28 juni is er niet alleen uitgebreid geluncht en geborreld, maar ook gesproken over het thema van de dag, dit jaar LinkedIn. Hoe kun je dit medium goed inzetten?

Vrijwel iedereen was overtuigd van het nut van LinkedIn. Iedereen gebruikt het, maar niet iedereen benut alle mogelijkheden, bleek tijdens de bijeenkomst. Belangrijke struikelblokken bleken het schrijven en updaten van een aantrekkelijk profiel, en het actief onderhouden van je contacten, bijvoorbeeld met artikelen, illustraties en video’s. Twee mensen weten meer dan één, en vijfentwintig auteurs bleken samen meer dan voldoende te weten om 101 slimme oplossingen te bedenken. De ideeën uit de groep leverden 101 LinkedIn-tips op, maar ook praktische ideeën voor individuele auteurs.
 
Fotograaf Levin den Boer maakte portretfoto’s van alle aanwezige auteurs, om bijvoorbeeld te gebruiken als profielfoto op LinkedIn, en het mooie weer zorgde ervoor dat er uitgebreid bijgepraat kon worden in de zonnige tuin van de uitgeverij.

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven Kies nieuwsbrief