Podcast Goed bezig

Elke week schrijft uitgever Geerhard Bolte over de onderwerpen die schrijvers bezighouden in een persoonlijk blog boordevol praktische tips. Deze blog kun je in gesproken vorm ook beluisteren in de podcast Goed bezig. De blogs worden afgewisseld met interviews met nieuwe auteurs die hun ervaringen als schrijver delen. Meer weten? Ga dan naar je favoriete podcastplatform en volg zijn podcast Goed bezig.
Beluister op je favoriete podcast app19 - Podcast met Leo Pot

19 - Podcast met Leo Pot

19 - Podcast met Leo Pot 19 - Podcast met Leo Pot

In deze aflevering van Goed bezig een gesprek met Leo Pot, de auteur van 'Lulkoek'. Waarom geloven zo veel mensen overtuigd in zaken, die wetenschappelijk bewezen lulkoek zijn?

16 - Podcast met Bart en Mirjam

16 - Podcast met Bart en Mirjam

16 - Podcast met Bart en Mirjam 16 - Podcast met Bart en Mirjam

In deze aflevering van Goed bezig een gesprek met Bart Groothuis en Mirjam Verheijen. Ze vertellen waarom onze relatie met IT'ers zo moeizaam is, en wat we eraan kunnen doen.

13 - Podcast met Hans en Jacques

13 - Podcast met Hans en Jacques

13 - Podcast met Hans en Jacques 13 - Podcast met Hans en Jacques

In deze aflevering van goed bezig een gesprek met Hans Veltman en Jacques Adriaansen. Hans en Jacques schreven het boek 'De alignmentpuzzel.'

18 - Podcast met Saskia Giesbers

18 - Podcast met Saskia Giesbers

18 - Podcast met Saskia Giesbers 18 - Podcast met Saskia Giesbers

In deze aflevering van Goed bezig een gesprek met Saskia Giesbers, de auteur van 'Kan dit weg?'. Ze vertelt waarom het hoog tijd is dat de overheid informatiebeheer serieuzer gaat nemen.

15 - Podcast met Rutger Steenbergen

15 - Podcast met Rutger Steenbergen

15 - Podcast met Rutger Steenbergen 15 - Podcast met Rutger Steenbergen

In deze aflevering van Goed bezig een gesprek met Rutger Steenbergen, hij vertelt over zijn veelzijdig traject in podcasting, muziek, schrijven en voornamelijk zijn passie om mensen te enthousiasmeren.

12 - Podcast met Marnix Geus

12 - Podcast met Marnix Geus

12 - Podcast met Marnix Geus 12 - Podcast met Marnix Geus

In deze aflevering van Goed bezig een gesprek met sociaal ondernemer Marnix Geus over hoe jij je idealen kan verwezenlijken. Marnix Geus is auteur van 'Het idealenboek'.

17 - Podcast met Gonny en Bas

17 - Podcast met Gonny en Bas

17 - Podcast met Gonny en Bas 17 - Podcast met Gonny en Bas

In deze aflevering van Goed bezig een gesprek met Gonny Vink en Bas Krikke over samenwerken in dit digitale tijdperk, dat niet altijd vanzelf gaat.

14 - Podcast met Danny Mullenders

14 - Podcast met Danny Mullenders

14 - Podcast met Danny Mullenders 14 - Podcast met Danny Mullenders

In deze aflevering van Goed bezig een gesprek met psycholoog Danny Mullenders. Hij vertelt waarom we zo vaak de neiging hebben om te doen wat er van ons verwacht wordt. Danny is auteur van 'Laat je niet kiezen'.

11 - Podcast met Bart Groothuis

11 - Podcast met Bart Groothuis

11 - Podcast met Bart Groothuis 11 - Podcast met Bart Groothuis

In deze aflevering van Goed bezig een gesprek met Bart Groothuis over hoe je een manager die zich gedraagt als een dictator of control freak kunt overleven. Bart Groothuis is de auteur van 'Ziek van je baas'.