Podcast Goed bezig

Elke week schrijft uitgever Geerhard Bolte over de onderwerpen die schrijvers bezighouden in een persoonlijk blog boordevol praktische tips. Deze blog kun je in gesproken vorm ook beluisteren in de podcast Goed bezig. De blogs worden afgewisseld met interviews met nieuwe auteurs die hun ervaringen als schrijver delen. Meer weten? Ga dan naar je favoriete podcastplatform en volg zijn podcast Goed bezig.
Beluister op je favoriete podcast app02 - Podcast met Elja Daae

02 - Podcast met Elja Daae

02 - Podcast met Elja Daae 02 - Podcast met Elja Daae

woensdag, 22 april 2020

 

Bijna alle bedrijven zijn actief op sociale media, maar het kost ze vaak veel moeite om er succesvol te zijn. In de podcast Goed bezig vertelt socialemediapionier Elja Daae wat je kunt doen om meer en beter te communiceren met je klanten. 

Elja Daae was een van de eerste socialemedia-adviseurs die besefte dat mensen niet alleen met hun vrienden, maar ook met bedrijven zouden willen communiceren via sociale media. Ze ging ondernemingen helpen. Sindsdien zit haar agenda vol, want nog steeds weten de meeste bedrijven niet wat ze aanmoeten met sociale media. Elja wel. Ze kan het zelfs in één woord samenvatten: sociaal. Als je online sociaal bent, dan kom je een heel eind. Ze schreef er een boek over, Super social.

In deze tweede aflevering van onze podcast Goed bezig praat uitgever Geerhard Bolte met Elja Daae over het belang van online sociaal zijn. 

Beluister deze aflevering in je favoriete podcast app door op een van bovenstaande iconen te klikken.