Podcast Goed bezig

Elke week schrijft uitgever Geerhard Bolte over de onderwerpen die schrijvers bezighouden in een persoonlijk blog boordevol praktische tips. Deze blog kun je in gesproken vorm ook beluisteren in de podcast Goed bezig. De blogs worden afgewisseld met interviews met nieuwe auteurs die hun ervaringen als schrijver delen. Meer weten? Ga dan naar je favoriete podcastplatform en volg zijn podcast Goed bezig.
Beluister op je favoriete podcast app03 - Podcast met Erwin Wijman

03 - Podcast met Erwin Wijman

03 - Podcast met Erwin Wijman 03 - Podcast met Erwin Wijman

dinsdag, 19 mei 2020

 

Ons leven is vergeven van reclame, en daarvoor is een eenvoudige reden: het werkt, vertelt reclame-expert Erwin Wijman in de nieuwe aflevering van de podcast Goed bezig. 

Erwin Wijman houdt zich als journalist en schrijver al jarenlang bezig met marketing, en reclame in het bijzonder. In 2019 verscheen zijn boek Zo verkoop je alles, waarin hij beschrijft wat je allemaal kunt doen om je product of dienst aantrekkelijk te presenteren. 

 

In deze derde aflevering van onze podcast Goed bezig vertelt Erwin Wijman waarom reclame werkt, en wat de belangrijkste spelregels zijn als je zelf wat wilt verkopen. 

Beluister deze aflevering in je favoriete podcast app door op een van bovenstaande iconen te klikken.