Podcast Goed bezig

Elke week schrijft uitgever Geerhard Bolte over de onderwerpen die schrijvers bezighouden in een persoonlijk blog boordevol praktische tips. Deze blog kun je in gesproken vorm ook beluisteren in de podcast Goed bezig. De blogs worden afgewisseld met interviews met nieuwe auteurs die hun ervaringen als schrijver delen. Meer weten? Ga dan naar je favoriete podcastplatform en volg zijn podcast Goed bezig.
Beluister op je favoriete podcast app01 - Podcast met Gonny Vink

01 - Podcast met Gonny Vink

01 - Podcast met Gonny Vink 01 - Podcast met Gonny Vink

donderdag, 09 april 2020

 

Veel managers vinden het maar spannend, medewerkers die thuiswerken. Lukt het ze wel om een werkritme te vinden, werken ze voldoende samen met collega's, blijven ze wel gemotiveerd? Leidinggeven aan mensen die thuiswerken is een nieuwe ervaring voor veel managers in Nederland sinds het begin van de coronacrisis, maar het is oude koek voor Gonny Vink, oprichter en chief happiness officer van work21.

Samen met haar collega's van het adviesbureau adviseert Vink organisaties over thuiswerken en de mogelijkheden die technologie biedt voor slimmer samenwerken. In de eerste aflevering van de nieuwe podcast Goed bezig vertelt Vink hoe managers individuen en teams leiding kunnen geven op afstand.

Volgens Vink vereist succesvol leidinggeven op afstand, een onderwerp waar ze eerder een gelijknamig boek over schreef, niet alleen heldere afspraken, maar ook en bovenal persoonlijk contact. In de podcast vertelt ze aan uitgever Geerhard Bolte van Haystack wat je allemaal kunt doen om op afstand een relatie te onderhouden, hoe je kunt voorkomen dat je team uit elkaar valt en hoe je mensen gemotiveerd houdt.

Beluister deze aflevering in je favoriete podcast app door op een van bovenstaande iconen te klikken.