Gijs Weenink

Gijs Weenink
Gijs Weenink is al 25 jaar een voorloper in op het gebied van debatteren in Nederland en Europa. Hij leidde 2.500 Lagerhuisdebatten met 250.000 deelnemers in 20 landen van Europa en hij gaf 2.500 trainingen aan 25.000 deelnemers. Daarnaast treedt hij regelmatig op als dagvoorzitter en spreker op congressen. Het Lagerhuisdebat is altijd het hoogst gewaardeerde onderdeel op congressen.

Met zijn nieuwe bedrijf One Day Change transformeert hij organisaties en bedrijven in één dag. Het gaat dan om het terugbrengen van de integriteit in de organisatie, het versterken van het leiderschap, het versterken van het management of het wegnemen van weerstand en onvrede bij de medewerkers.
 
 
In 2018 verscheen zijn boek Durf te kiezen. In dit boek beschrijft Weenink de 21 belangrijkste debatten die volgens hem in elke organisatie gevoerd moeten worden. 

Website www.debatacademie.nl
Telefoon 06-24646328
LinkedIn linkedin.com/in/gijs-weenink
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
twitter @GijsWeenink

Specialisaties

debatteren, communicatie

Boeken

  • Durf te kiezen

    Durf te kiezen

    Nederland vergadert zich suf. Dagelijks praten managers over nieuwe organisatiedoelen, mission statements en visies. Het leidt meestal tot wollige nota's vol braaftaal die in een la verdwijnen en zelden tot keuzes. Volgens Gijs Weenink kan het anders. Weenink is een warm pleitbezorger van...

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven Kies nieuwsbrief