Over ons

Uitgeverij Haystack is gespecialiseerd in originele en toegankelijke, Nederlandstalige boeken voor managers, ondernemers en professionals. Een managementboek van Haystack herken je aan een oorspronkelijke en actuele invalshoek, een toegankelijke stijl, een eigentijdse vormgeving en een menselijk gezicht.

Van plan om een managementboek te schrijven? Nieuwsgierig naar de managementboeken van Uitgeverij Haystack? Maak dan in de volgende video kennis met uitgever Geerhard Bolte. Hij vertelt welke boeken Haystack graag uitgeeft en biedt een kijkje in de keuken.

Ruiterstraat 10, 5301 ED Zaltbommel | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 0418 - 680 180

Bekijk de video over ons


Geerhard Bolte

Geerhard Bolte

Geerhard Bolte (uitgever) werkte jarenlang als financieel-economisch journalist voor tijdschriften en schreef boeken. In 2003 richtte hij Uitgeverij Haystack op en bouwde hij aan een fonds met managementboeken die hij zelf ook zou willen lezen. Geerhard begeleidt graag (beginnende) auteurs en zet als eindredacteur regelmatig het mes in een manuscript.


Monique Bransen

Monique Bransen

Monique Bransen (public relations) belandde in de uitgeverij na een carrière als onderzoeker in de geestelijke gezondheidszorg, omdat ze sociale contacten leuker vindt dan sociale wetenschappen. Ze onderhoudt een uitgebreid netwerk van journalisten, bloggers en andere professionals in de media.


Debbie Brok

Debbie Brok

Debbie Brok is als vormgever verantwoordelijk voor de vormgeving en opmaak van onze boeken en ondersteunt ook externe vormgevers en illustratoren. Ze is ook onze meest sportieve medewerker: naast haar werk bij de uitgeverij geeft ze ook bootcamps.


Bram Gerrits

Bram Gerrits

Bram Gerrits (redacteur) studeerde Engels en redactiewetenschappen. Tijdens zijn eerste baan werd hij redacteur van managementboeken en om onverklaarbare redenen is hij verslaafd geraakt aan dit genre. Zoals het een redacteur betaamt, werkt hij nauwgezet en kent hij geen stress. Als hij niet aan een boek schaaft of een marathon rent, is hij bezig met politiek. Hij is auteur van de politieke zelfhulpgids Van fractie-assistent tot minister-president.

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven Kies nieuwsbrief