Vacatures

Wij zoeken op korte termijn een redactie-assistent binnen ons team.

Met vier medewerkers publiceren we elk jaar zo'n dertig managementboeken. We zoeken auteurs, helpen ze bij het schrijven, zorgen voor de vormgeving en promoten de boeken nadat ze zijn gedrukt. We zoeken een enthousiaste en handige collega die ons hierbij veel praktische werkzaamheden uit handen neemt. Je voegt bijvoorbeeld recensies toe op de website, houdt de handvoorraad boeken op orde, verwerkt bestellingen en je helpt bij het opstellen en coördineren van nieuwsbrieven. Als het druk is, vind je het leuk om te helpen bij de verkoop en promotie van onze boeken. Veel ervaring is niet nodig, wel affiniteit met boeken, communicatie, online en sociale media. 

Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, je werkt heel georganiseerd en je bent heel goed in Nederlands. Een dik salaris* met bonussen en een lease-auto kunnen we je niet bieden, maar wel leuk werk en een prettige werksfeer. We zoeken iemand die ons 20-28 uur per week gedurende minimaal vier dagen per week wil helpen op ons kantoor in Zaltbommel.

Ben je geïnteresseerd? Vul dan het volgende sollicitatieformulier in. Voor vragen kun je contact opnemen met uitgever Geerhard Bolte via 06 - 22 94 26 31. Hij vertelt je graag meer over de uitgeverij en de functie. 

*Wij betalen een salaris volgens de AVV van de CAO voor het Uitgeverijbedrijf

Altijd op de hoogte? Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven Kies nieuwsbrief

Formulier vacature redactie-assistent

Kun je het gewenste aantal uren werken, tijdens vier of vijf dagen per week?
Wil je 's ochtends of 's middags werken?
Schrijf en spreek je foutloos Nederlands?
Ben je sociaal vaardig en een makkelijke ‘beller’ ?
Heb je ervaring in de boeken- of mediabranche?
Ben je handig met sociale media?
Heb je ervaring met een of meer van de volgende pakketten?
Blader bestanden
Grootte limiet voor elk bestand is 5.00 MB
    captcha